Haber

Meteoroloji’den haftalık rapor! Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde bu hafta için beklenen hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre, genellikle mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerine çıkacağı iddia ediliyor.

BUGÜN YAĞMUR GEÇİŞLERİ OLABİLİR

Bugün Marmara’nın doğusu, Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Kırklareli kıyıları, Çanakkale’nin içleri, Balıkesir, Antalya’nın doğu kıyıları, Van ile yurt genelinde modüler ve çok bulutlu. Batı, Nevşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Adana, Hatay, Osmaniye, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri ile Diyarbakır’ın doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR’DE 20 DERECEYİ BULACAK

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları, yarından itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Sıcaklık maliyetlerinin Ankara, İstanbul ve Samsun’da 14 dereceye, Antalya ve İzmir’de 20 dereceye, Diyarbakır’da 13 dereceye yükselmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu