Yaşam

Geçen Hafta Televizyon ve Dizi Dünyasına damga vuran Olaylar ve Son Dakika Gelişmeleri!

17-24 Nisan tarihleri ​​arasında televizyon ve dizilere damgasını vuran olayları ve son dakika gelişmelerini sizler için derliyoruz!

Bakalım geçtiğimiz hafta dizi ve televizyon dünyasında neler yaşandı.

1. Bildiğiniz üzere son dönemin en bilinen yapımlarından biri olan ve başrollerini Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisi. Ay Yapım imzasıyla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aile dizisi sadece hikayesi, karakterleri ve uyumuyla değil oyuncuların aldığı ücretlerle de dikkat çekiyor. Bu konuya dikkat çeken isimlerden biri de Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Nuri Alço oldu. Serenay Sarıkaya’nın bölüm başı fiyatını öğrenen Alço’nun ağzı açık kaldı…

2. Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi geçtiğimiz aylarda büyük acılar yaşamıştı. Samimi konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla milyonların kalbini kazanan ünlü sunucu, yeni bir paylaşım yaptı. Babaannesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Kadir Ezildi’nin paylaşımı takipçilerini gözyaşına boğdu.

3. Show TV’de uzun süredir yayınlanan Fırsatım Olsa programının kanalı değişti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ahu Sungur’un sunduğu program başka bir kanala aktarıldı.

Fulya Öztürk, Kanal D ekranlarında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunuculuğunu yaptığı “Yaşayan Yaşıyor” programının bugünkü konuğu oldu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesinden ayrılmayan CNN TÜRK Özel Haber Şefi Fulya Öztürk, 63 gün boyunca yaşadıklarını anlattı. Öztürk’ün sözleri herkesi ağlattı.

5. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile’de dikkat çeken kızılcık şerbeti göndermesi gündem oluşturdu. Sezonun başarılı yapımlarından Aile, aynı kanaldan paylaştığı Kızılcık Şerbeti’ne mesaj gönderdi. RTÜK’ün 5 bölüm yayınına ara verdiği Kızılcık Şerbeti geçen hafta gösterime girmedi, onun yerine İslamafobi belgeseli yayınlandı. Aile’nin bu haftaki bölümünde Kızılcık Şerbeti detayına bir göz atalım.

6. RTÜK tarafından tepkisel sahneleri nedeniyle ceza alan Kızılcık Şerbeti dizisinde işler karıştı. Show TV, Altın Sinema ve RTÜK arasında yaşanan gerginlik sonrası Cumhurbaşkanlığı İrtibat Bürosu Kızılcık Şerbeti ile ilgili açıklama yaptı.

7. Fox TV ekranlarına damgasını vuran Yasak Elma, televizyonun fenomen dizileri arasında yerini aldı. Her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi 6 dönemdir yayında. Sonuna kadar yaşanılan yapımın ekran serüvenini entrikanın sona erdireceği haberi dizinin hayranlarını oldukça üzdü. Yasak Elma dizisinin final tarihi belli oldu.

8. FOX ekranlarının yeni dizisi Nişancının Oğlu fena reytinglerle ekran hayatına başladı. Dizinin başrol oyuncuları Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un uyumu harika olsa da ikilinin sette gerilim yaşadığı iddia edildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Timuçin Esen dizi setinde bazı sıkıntılar yaratıyor.

9. Star TV’nin fantastik dizisi Yüz Yıllık Mucize bir süredir ekranda. Türk televizyonlarına yabancı temasıyla dikkat çeken dizi, ‘orijinal senaryo’ olarak tanıtılsa da Blake Lively’nin başrolde oynadığı The Age of Adaline filmiyle neredeyse aynı.

10. sırada yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV’de son günlerde gündemde yok. Dizide Nursema’nın ailesi tarafından zorla evlendirildiği ve düğün gecesi pencereden aşağı atıldığı sahne tepki çekti. RTÜK tarafından 5 hafta yayın kesintisi cezası verilen Kızılcık Şerbeti dizisinin son durumu merak edildi. Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, tartışmalı yapım hakkında değerli açıklamalarda bulundu.

11. Son günlerin gündeminden düşmeyen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde sular durulmuyor. Tepki dolu sahnelerle RTÜK’ün radarına takılan yapım için yayına 5 hafta ara verilmesi gündeme damgasını vurdu. Dizinin oyuncu kadrosu ve ekibi başta olmak üzere birçok ünlü isim cezaya sessiz kalmadı. Konuya tepkisiz kalmayan isimlerden biri de Berna Laçin oldu. Ünlü oyuncunun “RTÜK’ü rahatsız eden kadın karakterin isyanı ve direnişi” sözleri birçok şeyi açıkladı.

12. 2023 Survivor’da her hafta gerçekleşen olaylar tansiyonu yükseltmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı, Ünlüler Gönüllüleri grubuna geçtiğimiz günlerde iki müjde verdi. Her iki grubun da dahil olduğu bir meydan okuma düzenleyeceklerini açıkladı. Böylece İrem Kanan ile karşı takımlarda yarışacağını söyleyerek bana meydan okudu.

13. Aile dizisinin Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı yeni bölümde Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği Devin karakterine kayınvalidesi Hülya Soykan’ın gönderdiği “Gelinin Maaşı” kurşun, seriye damgasını vurdu. Günlerdir gündemden düşmeyen gelin maaşı konusu, Beyaz TV’de yayınlanan Işık Viral’ın ‘Hayatta Her Şey’ programında tartışıldı. Programda sorulan gelin maaşı sorusu emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı’yı kızdırdı.

14. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi, dönemin en çok tez konulan işlerinin ortasında yer alıyor. Dizide başarılı oyuncu Canan Ergüder Aslan’ın ablası Leyla Soykan’ı canlandırarak büyük beğeni topladı. Dün akşam yayınlanan son bölümde Leyla karakterinin eşcinsel olduğuna dair bazı sözler gündem oldu.

15. Son dönemlerin en bilinen dizilerinden biri de SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisidir. Bir süredir tüm oyuncular arasında ve sosyal medyada adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncuları da oldukça tanınıyor. Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör, genç kızların yeni sevgilisi olma yolunda ilerlerken aşk hayatıyla ilgili yaptığı itiraflar herkesi şaşırttı.

16. Kısmetse Olur Aşkın Aşkı programının 112.bölümünde Cansel ile Sedat arasında çıkan tartışma Oğulcan’ı çileden çıkardı. Reji, stüdyodan çıkmak isteyen Oğulcan’ın peşine düşen Cansel’e sufle verirken yakalandı!

17. Kısmet Olur Aşkın Aşk programının en sevilen çiftlerinden Cansel Ayanoğlu ve Oğulcan Yılmaz’ın programdan ayrıldığı iddia edildi.

18. Nihat Hatipoğlu’nun programında sorulan soru hepimizi derinden etkiledi. Yaşı nedeniyle bu yıl son kez ekrana gelen Hatipoğlu’na anne babaların çocuklarına yaptığı karşılaştırma sorusu soruldu. Hem sorunun sorulduğu anı hem de yorumları sizler için derledik.

Kanal D ekranlarının sevilen lezzet programı Gelinim Mutfak’ta üzücü bir olay yaşandı! Hafta içi her gün saat 13.00’te seyirciyle buluşan Lezzet programının 1125.bölümünde Hatice’nin başına gelenler ekran başındaki izleyicileri endişelendirdi! Gelinim Mutfağında en başarılı gelin olan Hatice elendi mi? Pekala Gelinim Mutfakta Hatice Karabulut Kimdir?

20. OGM Pictures’ın sevilen dizisi Camdaki Kız üç dönemdir Kanal D ekranlarında. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde sevilen oyuncu İhtilal Yakut yer almadı. Başarılı başrol oyuncusu İhtilal Yakut’u ekranda göremeyenler, Yakut’un diziye veda ettiğini düşündü. Son bölümün ardından Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı olan yetenekli oyuncu Devrim Yakut’un diziye veda ettiği öğrenildi! Peki Camdaki Kız Gülcihan neden ayrıldı? İhtilal Yakut hangi dizide oynayacak?

21. 2022 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen ve sevilen yarışma programı MasterChef’in tanınmış rakibi Yağız Özçelik, Düzce’de geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırıldı.

Survivor 22’de Asena’ya fiziksel temasla gündeme gelen ve daha sonra Acun Ilıcalı tarafından “takım arkadaşlarına haksızlık ettiği” gerekçesiyle meşalesini bile eline almadan diskalifiye edilen Merve Yıldırım, yaşadıklarını bir bir anlattı. tek tek ve sosyal medyaya kalbini döktü.

23. Son günlerde gündem yaratan dizinin başrol oyuncuları yakın karede. Bildiğiniz gibi her hareket, her açıklama magazin gündeminde sıklıkla dikkat çeken konuların ortasında yer alıyor. Bu isimlerden biri de Yalıçapkını Orhan Emre Altuğ. Uykusuzlar Kulübü’nün özel tatil programında Okan Bayülgen ile yürek burkan sonbahar hikayesini anlattı.

24. Kızılcık Şerbeti için su durmaz. Her gün yeni bir olay yaşadığımız Kızılcık Şerbeti serisinde bu haftanın kaderi belli oldu. Olayları takip ediyorsanız biliyorsunuz ki dizi RTÜK tarafından ağır bir ceza aldı. Bu durumun üzerine tüm oyuncular yapımcılığı ve arkadaşlarını destekleyen açıklamalarda bulundu. Bayram ortasında hukuk mücadelesine girdikten sonra da kanal ve yapım haklarını savunmaya devam edecek.

25’inci Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi şu sıralar gündemi meşgul ediyor. RTÜK’ün radarına takılan yapım için verilen 5 haftalık yayın durdurma cezası tepkileri toplamaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisine destek veren onlarca ünlü isimden biri de Süperstar Ajda Pekkan oldu. Dizinin oyuncularından Doğukan Güngör’ü gören Pekkan Kızılcık Şerbeti yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

26. Star TV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Yalıçapkını’nın senaryosu her geçen hafta daha da karamsarlaşırken, dizinin izleyicilerinden Demet Akalın, Yalıçapkını’nın son bölümüne Twitter hesabından tepki gösterdi!

27. ATV ekranlarının en sevilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Birçok sunucuyu değiştiren yarışma şimdi de Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlarımıza taşınıyor. Her yarışmacı Milyoner’e farklı hikayeler eklerken, dün gece yarışan bir ismin alfabenin beşinci harfini bilememesi tepki çekti.

28. Ekranların fenomen dizisi Yalıçapkını 29 bölümdür aldığı yüksek reytinglerle iyi bir performans sergilerken, dizideki Seyran ve Suna karakterlerinin halen babaları tarafından şiddete maruz kalması ve para karşılığı evlendirilmesi tepki topladı. seyirciden Bu duruma tepkisiz kalamayan Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu konuya dikkat çekti.

29. STAR TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren olay yaratan dizi sadece dizi sahneleriyle değil oyuncuların özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Özellikle başrol oyuncuları Afra Saracoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yakınlaşması bir süre magazin kulislerini salladı. Bu olayların ardından Mert Ramazan Demir ilk kez bir ilişkisi olduğunu itiraf etti.

30. İzlerken kriz anında keyifle izlediğimiz Yalıçapkını dizisinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Son bölümde Suna ile evi temizleyen Seyran’ın sahnesi çekilirken Afra Saraçoğlu’nun kendini temizliğe biraz fazla kaptırması nedeniyle komik anlar yaşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Arnavutköy eskort kızlar
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort