Haber

Cüneyt Özdemir’den Dikkat Çeken Anket Çıkışı! “Gerçeği Görmemek Halkın Menfaatinedir”

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalındaki ‘anket’ değerlendirmesi gündem oldu. Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nun önünde olduğunu söyleyen Özdemir, “AK Parti bütün araştırmalarda 1. sırada. Bazen gerçekleri görmemek Millet İttifakı’nın çıkarınadır. AK Parti hala Türkiye’nin 1. partisidir” yorumunu yaptı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yaptığı yayında seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin oy oranlarını gösteren anket şirketleri de süreci yakından takip ediyor. İttifaklar, farklı anket şirketlerinin önünde olduklarını iddia ederken, yayınlanan bilgilere ilişkin dikkat çekici bir başka değerlendirme de Gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi.

YouTube kanalında konuşan Özdemir, şunları söyledi: Erdoğan, istisnasız tüm araştırmalarda Kılıçdaroğlu’nun önünde. Bazen de gerçekleri görmemek Millet İttifakı’nın çıkarınadır. AK Parti hala Türkiye’nin 1. partisi.yorum yaptı

‘Erdoğan istisnasız tüm araştırmalarda Kılıçdaroğlu’nun önünde’

Özdemir şu ifadeleri kullandı:

Pek çok insan ‘O gün geldiğinde’ diyerek çan çalıyor. Bakın AK Parti tüm araştırmalarda 1. sırada. Erdoğan, istisnasız bütün araştırmalarda Kılıçdaroğlu’nun önünde. Böyle bir gerçek var. Bazen gerçekleri görmemek insanların çıkarınadır. Hele ki Millet İttifakı’nda.

Bu her iki taraf için de zor bir seçimdir. Millet İttifakı’nın oyları toplamda Erdoğan’ı yakalıyor ama toplamda değil. AK Parti halen Türkiye’nin birinci partisidir. Şu anda AK Parti’nin CHP’nin gerisinde kaldığına dair bir anket gördünüz mü?’

İktidara yakın anket şirketleri dışında Erdoğan liderliğinde anket yok.

Özdemir’in açıklamalarının ardından tartışma yaratan anketin sonuçlarına bakıldığında iktidara yakınlığıyla bilinen Optimar, Genar ve Sonar gibi şirketler dışında Erdoğan’ın önde olduğu anket yok.

Özdemir’in programında ilgili bölüm ?

Cüneyt Özdemir’in ‘anket’ çıkışına sosyal medyadan tepkiler ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu