Yaşam

Bu Yaz Mobilet’te Yeriniz Hazır!

Yaza renk katan etkinlikler için Mobilet’te yeriniz hazır. Kullanıcılarına keşif, sosyal etkileşim ve paylaşım deneyiminin yanı sıra kolay ve hızlı bilet alma imkanı sunan Mobilet, mayıs, haziran ve temmuz aylarında herkesi outdoor aktivitelere davet ediyor. Mobilet’te düzenlenen yaz konserleri ve festivallerinden bazıları şöyle;

Maximum UNIQ Outdoor’da Stargate

Son yıllarda elektro pop müzik alanında mükemmeliyet yaratan KÖFN,   31 Mayıs’ta ilk kez Maximum UNIQ Outdoors’ta. Radiomonitor Türkiye’nin resmi bilgilerine göre, “Bi’Tek Ben Anlayın” single’ı “En Çok Dinlenen Şarkılar” listesinde 16 hafta bir numarada kalan KÖFN, mesleğinin ilk açık hava konserini verecek. İş Bankası kartlarında %10, Privia Black ve Maximiles Black biletlerinde %20 indirim Mobilet’te.

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Kenan Doğulu, unutulmaz bir konser için 7 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de Maximum UNIQ Açık Hava’da sevenleriyle buluşuyor. Doğulu’nun geçmişten bugüne dilden düşmeyen hareketli ve romantik parçalarıyla yaza harika bir başlangıç ​​yapmak için Mobilet’te yeriniz hazır.

Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi podcast platformlarının gözbebeği ve Türkiye’nin en çok dinlenen mizah programı Mexican Dilemma sahnede! Mesut Müddet, Anlatan Adam ve Fazlı Polat’ın eşsiz sahne performanslarıyla Mexican Dilemma, 8 Haziran akşamı Maximum UNIQ Açık Hava’da komediseverlerle buluşacak. İş Bankası kartlarında %10, Maximiles Black ve Privia Black’te %20 indirimli etkinliğin biletleri Mobilet’te satışta.

Ukraynalı ünlü rock grubu Okean Elzy, “Ukrayna için Yardım” turnesi kapsamında 11 Haziran Pazar günü saat 21.00’de İstanbul’daki Maximum UNIQ Açık Hava’da sahne alacak. Gelirleri savaştan etkilenen çocuklara, sağlık kurumlarına ve Ukraynalı savunuculara yardım amacıyla kullanılacak olan konserin biletlerine Mobilet’ten ulaşılabiliyor.

Geçtiğimiz yaz verdiği konserle hafızalarda iz bırakan ve adını uzun süre başarı ile duyuran Gazapizm, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında 22 Haziran Perşembe günü bir kez daha Maximum UNIQ Açıkhava’da! Bu mükemmel rap performansı için İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black biletlerine %20 indirim uygulanmaktadır.

DJ Hakan Küfündür, Yonca Evcimik, Ragga Oktay, Küme Vitamin, Mansur Ark, Çelik ve Burak Kut, 23 Haziran’da Maximum UNIQ Açık Hava’da gerçekleşecek “90’lar FESTİVALİ”nde sizi 90’ların unutulmaz müzikleriyle zamanda yolculuğa çıkaracak. İş Bankası kartlarında %10, Privia Black ve Maximiles Black’te %20 indirimli festival biletleri satışta.

Müzik mesleğinde 25 yılı geride bırakan ünlü Amerikalı indie rock ve post punk revival üçlüsü Interpol, 12 yıllık aradan sonra Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Grup, geçtiğimiz yaz yayınladıkları 7. stüdyo albümleri The Other Side Of Make-Believe turnesi kapsamında 24 Temmuz Pazartesi akşamı Maximum UNIQ Açık Hava’nın konuğu olacak. yeni albümü Engel 1, No I In Threesome, Rest My Chemistry, Narc, All The Rage Back Home gibi klasikleri de seslendirecek.

İstanbul’un kültür, sanat, tiyatro, eğlence ve konser yaşamının en keyifli etkinliklerinden biri olan Maximum UNIQ Açık Hava, 10 Ağustos’ta büyülü sesiyle ruhlara dokunan ve hayranlarının “bu dünyadan olmadığını” söyleyen Ghostly Kisses’e ev sahipliği yapacak. “. Daha önce Türkiye’de verdiği konserlerle adından söz ettiren Ghostly Kisses ile gerçek bir melankolik gece yaşamak isteyenler için konser biletleri İş Bankası kartlarında %10, Maximiles Black ve %20 indirimli olarak satışa sunuluyor. Özel Siyah.

Yaz Festivalleri Başlıyor

Doğa Sporları ve Hafif Müziği bir araya getiren WOLFEST’23, Jack Wolfskin’in ana sponsorluğunda 9 -10 -11 Haziran tarihlerinde Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek. Can Bonomo, Residence Saat, Deniz Sipahi ve Beduk gibi isimlerin sahne alacağı festivalin ortasında kamp, ​​spor ve uygun müzik olacak.

3-14 yaş arası çocuklara erken yaşta meslek ve gelişim odaklı hobiler edinme fırsatı sunan etkinliklerle zenginleştirilmiş çocuk ve hobi şenliği Junior Fest, 16-17-18 Haziran tarihlerinde Ataköy Marina’da. Atölyeler, yarışmalar, söyleşiler ve etkinliklerle dolu bir etkinlik programıyla aileleri ve çocukları ağırlayacak olan festival, havacılık, denizcilik, teknoloji ve eğitim alanlarındaki etkinliklerle yaz tatiline keyifli bir başlangıç ​​yapacak.

Sunuculuğunu Kendi Has’ın üstlendiği Babylon Soundgarden olumlu deneyimiyle 24-25 Haziran tarihlerinde Yapı Kredi bomontiada’da yeniden yer alıyor. İki gün sürecek festival boyunca Athena, Melike Şahin, Can Bonomo, Islandman, Aga B, Kolektif İstanbul, Mecnun Bakkal, Bahr, Su Sonia, Yalnayak ve Efza müzikseverlerle buluşacak. Turkish Edits, Radio Eksen DJ’leri Gülşah Güray, İtimat Yıldız, Gülşah Turgut ve Nikki Wild, Eray Düzsoy ve Undomondo, Babylon ve avluda keyifli DJ setleriyle gün boyu festival ruhunu yaşatacak.

İstanbul’un Konser Mekanları Taşınıyor

Geleneksel ve dillere destan orkestra icra geleneğini bozmayan Mahmut Orhan, Epiphony ve Robin Müzik düzenlemesiyle, bugüne kadar hazırlanmış en büyük canlı orkestral performansı 9 Haziran’da KüçükÇiftlik Parkı’nda sahneleyecek. Yılda sadece bir kez gerçekleşen bu özel projenin ilk perdesinde Tolga Taviş ve Tolga Alım’ın uyum içindeki dev senfoni orkestrası, sanatçının klasikleşmiş hitlerinin yanı sıra yeni düzenlemelerle sürpriz sanatçılar eşliğinde bir müzikal serüven sunacak. Etkinliğin ikinci perdesinde Mahmut Orhan, DJ setini alıp görsel bir şölenle müzik şölenini zirveye taşıyacak.

Türk pop müziğinin en güzel kadın yorumcularından Yıldız Tilbe, en sevdiği şarkıyı seslendirmek için Vigor düzenlemesiyle 12 Haziran akşamı Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde! Tilbe, bu heyecanlı konserin ardından 21 Haziran’da Maximum UNIQ Açık Hava’nın konuğu olacak. Yıldız Tilbe’nin melodik müziği ve güçlü yorumuyla akıllarda kalacak bu etkinlikler için Mobilet’te “yeriniz hazır”.

Nefes kesen, özlem dolu vokalini ağır bas ritimleri, gitar riffleri ve derin elektronik dekorlarla dengeleyen New Yorklu şarkıcı/söz yazarı Bill Dess, Two Feet sahne adıyla 13 Ağustos’ta İstanbul’da KüçükÇiftlik Park sahnesinde! “İlk Adımlar”, “Momentum”, “İnsanları Acıtmak” ve “Boğuluyormuş Gibi Hissediyorum” şarkılarıyla gönüllerde iz bırakan müzisyenin Türkiye’deki ilk konserinin biletleri Mobilet’te.

8. Nilüfer Caz Festivali “Hayal Gücü” temasıyla 8 Haziran’da başlıyor.

Bu yıl 8. kez gerçekleştirilecek olan Nilüfer Caz Festivali, 8-15 Haziran tarihleri ​​arasında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Genç nesillere hayal kurmayı hatırlatmak fikri etrafında şekillenen festivalin bu yılki teması “hayal gücü”.

2016 yılından bu yana her yıl düzenlenen Nilüfer Caz Festivali bu yıl yerli ve yabancı müzisyenlerin konserleri, farklı disiplinlerden konuşmacıların katılacağı paneller ve farklı ilgi alanlarına yönelik atölye çalışmaları ile müzikseverleri buluşturacak. Festivalde Türk caz sahnesinin önde gelen isimlerinden Fatih Erkoç ve Itamar Borochov, Mert Pekduraner, Yemen Blues, Nova Norda, Kerem Görsev Trio & Elif Çağlar, GoGo Penguin, Guillaume Perret, Volkan Öktem, Jehan Barbur ile Ortadoğu köklerini bir caz dörtlüsü formatında birleştiren çok kültürlü müzikleri Maya Perest ve Birkan Nasuhoğlu seyirciyle buluşacak.
Festival atölyelerinden biri olan Caz Vokal Atölyesi’nde Elif Çağlar, cazın en önemli unsuru olan doğaçlamaya odaklanacak ve katılımcılarla bazı armoniler üzerinde çalışacak. Davul Atölyesi’nde Volkan Öktem, katılımcıları caz ritimlerinin bilinmeyen yönleriyle tanıştıracak.

Ankara’da Yaz Müzikle Geliyor

Ankara Atılım Üniversitesi bu yaz müzikle başlıyor. Kerki Solfege’nin renkli konserlere ev sahipliği yapacağı mekanda sevenleriyle buluşacak isimlerden bazıları ise şöyle;

Türk pop müziğinin sevilen ismi Candan Erçetin, 2 Haziran’da rock’n roll, blues ve biraz da hip-hop çerçevesinde Türkçe sözlerle müzik üreten sevilen grup Adamlar birçok sanatçıyla birlikte olacak. 16 yaşından itibaren elektro gitarlarıyla 5 Haziran’da Kıbrıs konserlerinde. Buray’a 8 Haziran’da eşlik edecek olan aşk müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer, 11 Haziran’da Ankara Atılım Üniversitesi’nde olacak. Ankara’ya yazı getirecek etkinliklerin biletlerine Mobilet’ten ulaşılabilir.

Müzikte sınır, biçim ve kural tanımayan, kendisini sadece “özgür müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, 1 Haziran’da Ankara Atılım Üniversitesi’nin konuğu olacak. Adrian, 10 Haziran’da Kıbrıs’ta Girne Amfitiyatro’da sahne alacak.

Süper Müzik Fest, +1 ve IF Performance Hall ile Ankara Cermodern’de. 2-3 ve 4 Haziran tarihlerinde Duman, Melike Şahin, KÖFN, Sena Şener, Hey!Douglas, The Alay Days, Pinhani ve Fatma Turgut’un yanı sıra çok sayıda sevilen müzisyen ve grubu ağırlayacak olan festival yaz coşkusunu Ankara’ya taşıyor.

Zamansız müziği ve güçlü sesiyle Levent Yüksel, IF Armada açık hava konserleri kapsamında 24 Haziran akşamı Armada Alışveriş Merkezi’nin açık otoparkında müzikseverlerle buluşacak. 8 Temmuz akşamı Simge Sağın, müziklerini IF Armada açık hava konserleriyle aynı mekanda seslendirecek. IF Armada açık hava konserlerinin 14 Temmuz’daki konuğu, müziğiyle her zaman gündemde olan Mabel Matiz olacak. Protesto müziğinin Türkiye’deki duayeni Selda Bağcan, 29 Temmuz’da IF Armada açık hava konserlerinde Ankara’daki müzikseverler için şarkılarını seslendirecek. Tüm etkinlikler için geçerli 2 bilet alana bedava bilet kampanyasıyla Ankaralılar müziğin keyfine varacak.

İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda Scooter ile Yeriniz Hazır

Gündelik hayatın sıradan meselelerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa birçok konuda kendine has mizah anlayışı, yeni yaklaşımları ve analizleriyle kahkahaların adresi olmaya devam ediyor. . 1 Haziran’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirlilerle buluşacak olan komedi duayenleri, İzmir’i kahkahalara boğacak.

Son yıllarda birçok ülkede biletleri tükenen komedyen, şovmen, sunucu ve müzisyen Maksim Galkin, heyecan ve coşku dolu performansıyla Türkiye’de. 4 Haziran’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’na konuk olacak olan kişi, önceki akşam 3 Haziran’da Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Sanatçının ana dili olan Rusça’da gerçekleşecek etkinliğin biletlerine Mobilet’ten ulaşılabiliyor.

Bu toprakların tiyatro geleneğine göz kırpan, Sebastian Seidel’in özgün metni, Yücel Erten’in ustaca çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla “Bir Baba Hamlet” 8 Haziran’da İzmir’de. Kalaslarından bir sahne ve kaprislerinden bir oyun yapmak için yola çıkan iki cüretkar oyuncu, kurban olarak Shakespeare’in başyapıtı Hamlet’i seçti. Seyircinin önünde bunu yapmaya cesaret ederler, ancak performans kısa sürede öfkeye dönüşür. Biri, oyunculuk için istediği ortamı bulamıyor gibi görünen, Shakespeare uzmanı gibi davranan yarım rol bir aktör; Obur aynı zamanda şarkı söyleme hevesiyle hep müzikallerden bahseden bir sersemdir… Onlar babalar gibi hali vakti yerinde, tam teşekküllü bir Hamlet hayali kurarken, ortaya çıkan rezillik “Babanın Hamlet’i”ne dönüşür.

Doğu ve batı kültürlerini buluşturmayı amaçlayan ve kozmik barış mesajları veren dans portresi Anadolu Ateşi, 9 Haziran’da İzmir Kültürpark Açık Hava Sahnesi’nde. Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan ve her yöreden 3000 halk oyunu figürünü ve halk müziğini kısa sürede ağırlayan Anadolu Ateşi, 85 ülkede 3500 gösteriyle 20 milyondan fazla seyirciye ulaştı.

Sevilen şarkıları ve keyifli sahne performanslarıyla geniş kitlelere hitap eden Hakan Altun, 14 Haziran 2023 akşamı İzmir Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Türk tiyatrosunun usta isimleri Nevra Serezli ile Gökhan Mete’yi bir araya getiren “Ağaçlar Ayakta Ölür” 20 Temmuz akşamı tiyatroseverlerle buluşacak. Çocuklarını uçak kazasında kaybeden bir ailenin hırsızlık yaparken yakaladıkları torunlarıyla bağlarını koparmasıyla başlayan hikaye, hasta babaannenin torununu yıllar sonra son kez görmek istemesini konu alıyor. Ancak dede torununun nerede olduğunu bilmediği için eşinin bu isteğini yerine getirmek üzere torun rolünü oynayacak birini bulmak için Bir Dilek Tut Derneği’ne başvurur. Kendisine oynanan bu oyunu sorgulamadan kabul eden ve acı gerçekler yerine saçmalıklar içinde yaşamayı tercih eden anneannenin dünyası, gerçek torunun ortaya çıkmasıyla yıkılacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dortdivanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Arnavutköy eskort kızlar
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort